Zadnja izmjena: 13.12.2021.

OPĆENITO O PRAVILIMA PRIVATNOSTI

Ova Izjava sadrži naša pravila privatnosti te molimo da ju pažljivo pročitate kako biste se upoznali s načinom na koji obrađujemo vaše podatke. Pravila privatnosti opisuju vrste osobnih podataka koje prikupljamo o našim kupcima i pojašnjava kako koristimo, dijelimo i prenosimo prikupljene podatke. Nadalje, opisujemo mjere koje poduzimamo radi zaštite sigurnosti podataka te kako nas možete kontaktirati vezano uz naša pravila privatnosti.

 

VODITELJ OBRADE

Ovlašteni zastupnik brenda Jägermeister u Hrvatskoj i voditelj obrade je društvo G3 Spirits d.o.o.. sa sjedištem u Ulica Buzinski prilaz 30, registrirano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu, OIB: 10936714665. Podatke prikupljamo u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) te zakonskim propisima.

Društvo G3 Spirits d.o.o., kao i brend Jägermeister, su od svog osnivanja usredotočeni na zadovoljstvo kupaca. Zato s posebnom pažnjom i odgovornosti obrađujemo povjerene nam podatke naših kupaca. Zauzimamo se za zakonitu, poštenu i transparentnu obradu osobnih podataka, pri čemu pazimo da njima imaju pristup samo ovlaštene i kompetentne osobe koje ih koriste isključivo u okviru propisa te ih odgovorno štite.

 

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Vaše osobne podatke prikupljamo na različite načine, neki od primjera su:

 Vrste osobnih podataka, koje možemo prikupljati su sljedeće:

Pružanje navedenih podataka je dobrovoljno i služi kako bismo mogli ostvariti (pred)ugovorne obveze. 

 

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Koristimo gore opisane podatke samo za svrhe naznačene u trenutku prikupljanja i / ili u ovim pravilima. Te svrhe su kako slijedi:

Kroz mreže prodavatelja reklamnog prostora, kao što je društveni mediji Instagram, možemo usmjeravati naše oglase i poruke korisnicima.

Kao i kod svih web-stranica, kada se pristupa našim web-stranicama naš web poslužitelj privremeno pohranjuje naziv domene ili IP adresu računala koje pristupa, kao i datum pristupa, upite o datotekama od strane posjetitelja web- stranice (ime datoteke i odgovarajući cjeloviti podatci o internet adresi), http ili https povratni kod, vrstu preglednika i veličinu datoteka prenesenih tijekom posjeta.

Kada koristite našu web stranicu mi možemo pohraniti podatke iz različitih sigurnosnih razloga. Takvi podaci mogu uključivati naziv Vašeg davatelja internetskih usluga, Internet stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu, internetske stranice koje ste posjetili s naše stranice te Vašu IP adresu. Ti podaci bi mogli voditi k Vašoj identifikaciji, no mi ih za to ne koristimo.

Ova web-stranica koristi Google Universal Analytics, aktivnost web-analize od strane društva Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States („Google“) sa svrhom analize njenog korištenja. Informacije koje Google prikupi u vezi s Vašim korištenjem ove web-stranice (npr. polazni URL, web-pretraživač koji ste koristili, Vaše postavke jezika, Vaš računalni sustav koji ste koristili ili razlučivost prikaza) prenose se na Googleov server u Sjedinjenim Američkim Državama, tamo se pohranjuju, analiziraju te se rezultat nama stavlja na raspolaganje u anonimiziranom obliku. Google je certificiran u vezi s EU-US Privacy Shield tako da se na obradu podataka od strane Googlea primjenjuje odgovarajuća razina zaštite podataka.

Za daljnje informacije o Google Analytics molimo pogledajte Uvjete korištenja Google Analytics, Osnove sigurnosti i zaštite podataka od Google Analytics kao i Googleovu Izjavu o zaštiti podataka.

Kod upućivanja na druge web-stranice stranice („links“)  ne odgovaramo za sadržaj.

 

WEB KOLAČIĆI (COOKIES)

​​Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na računalu vanjskog suradnika Bamboo Lab d.o.o. koji obavlja dužnost izvršitelja obrade i koji mora jamčiti zaštitu podataka i povjerljivost propisane Uredbom (EU) 2018/1725.

Kako bi vaša posjeta našoj web stranici bila što ugodnija, potrebno je spremiti malenu količinu informacija na računalo, tzv. kolačiće (eng. cookies). Kolačići obično spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu, poput preferiranog jezika ili adrese za dostavu. Kolačići dozvoljavaju web stranici da „zapamti“ postavke posjetitelja iz prethodnih posjeta. Kasnije, kada opet otvorite našu web stranicu, neće biti potrebno ponovno unositi postavke, poput željenog jezika ili adrese dostave.

 

PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA TREĆIM OSOBAMA

Vaše osobne podatke koje smo prikupili ne prenosimo trećim osobama, osim:

Trećim osobama možemo prenijeti u poslovne svrhe prikupljene podatke izvan gore opisanih slučajeva samo ako su pseudomizirani i/ili anonimizirani, uključujući broj posjetitelja web-stranice i broj klikova na naše oglase i/ili e-mailove.

 

ZAŠTITA I ČUVANJE OSOBNIH PODATAKA

S posebnom pažnjom i odgovornosti obrađujemo povjerene nam podatke naših kupaca na zakonit, pošten i transparentan način.

Koristimo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše podatke od  zloupotrebe, gubitaka, prijetnji ili pristupa od strane neovlaštenih osoba.

Osobne podatke čuvamo toliko dugo koliko je potrebno da tražena usluga ili usluga za koju ste dali privolu bude pružena ili dok ne povučete privolu, osim ako zakon ne propisuje drugačije.

 

VAŠA PRAVA

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz pravila privatnosti ili nam želite uputiti zahtjev vezano za prestanak obrade, izmjenu podataka ili druge mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju, uvijek nas možete kontaktirati koristeći sljedeću e-mail adresu: nadine.kramaric@g3spirits.hr Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku uvijek brinući o sigurnosti vaših podataka.

 

MJERODAVNO PRAVO

Za sva pitanja koja se odnose na ova pravila privatnosti mjerodavno je hrvatsko pravo. 

Ova pravila stupaju na snagu 13. 12. 2021. godine.